Bli medlem

https://www.truelife.se/wp-content/uploads/2016/10/frisk-1200x600.jpg

Vill du handla hälsoprodukter till låga medlemspriser?

De flesta av vår produkter är unika och kan inte köpas någon annanstans. De produkter som finns ute i handeln kan du oftast köpa av oss till ett lägre pris. Vi försöker alltid ge våra medlemmar bra produkter till bra priser.

Vill du lära dig mer om hälsa?

Vi har många kurser där du kan lära dig om din kropp och vad den behöver för att hålla sig frisk. Det finns även kurser i personlig utveckling och marknadsföring.

Du kanske till och med vill jobba med hälsa som Truelife terapeut?

Brinner du för att hjälpa människor att må bra har du stora möjligheter att göra detta i Truelife. Vi har ett flertal kurser som du kan ta del av. Vi hjälper dig gärna att komma igång. Du kanske i början vill jobba i liten skala för att sedan växa och jobba heltid som Terapeut eller fortsätta i liten skala och ha det som en hobby.

Vad innebär ett medlemskap:

  • Det kostar inget att bli eller vara medlem och du kan avsluta ditt medlemskap när du vill. 

  • Du kan handla vår i webbutik. Där finns produkter som är framtagna för att främja kroppens egen läkningsförmåga. Många av våra produkter hittar du inte någon annanstans.

  • Du får tillgång till mycket information i form av skrivet material, våra kurser och videor.

  • Utbildningsmöjligheter. Du kan ta del av många intressanta kurser. Du kan även utbilda dig till TrueLife hälsorådgivare/kroppscanningsterapeut!

  • Du får tidigt reda på nyheter inom hälsoområdet

Fyll i formuläret här nedanför så kan du få tillgång till alla fördelar redan idag

 

Bli medlem