Vem vi är och vad vi gör...

True Life
True Life är mer än att bara leva: det är att leva det liv du vill leva. Livet man drömmer om ser annorlunda ut för var och en, men dess grundläggande förutsättning är densamma för oss alla: god hälsa.

Grundare
Innan Christer Asp grundade True Life hade han arbetat inom alternativmedicinen sedan sjuttiotalet. Med visionen att hjälpa så många som möjligt till en bättre hälsa har han medverkat i grundandet och utvecklandet av Santa Monicaklinikerna.

Powder of Life
Asps mångåriga erfarenhet har gett Powder of Life: ett superfood bestående av torkade och malda råvaror efter Hippokrates princip “Din mat skall vara din medicin.” Powder of Life tillverkas i Sverige och innehåller endast oförändrade naturliga råvaror, men den starka synergiska effekten i de samverkande ämnena gör produkten helt unik.

Komplett system
True Life ser den mänskliga kroppen som en spegling av naturen: ett komplett system där varje element samverkar för att upprätthålla balans i helheten. Det är också så vi menar att man bör tänka när man behandlar den. Därför hittar du inga produkter i vårt sortiment med förändrade, tillsatta eller isolerade ämnen: bara naturliga råvaror där ämnena samverkar och balanserar varandra. I strävan mot helhetstänkade baserar vi vårt sortiment på de element som bygger en frisk kropp: kristallklart vatten och ren miljö ger tillsammans med Powder of Life förutsättningar för äkta livsglädje och energi – True Life.

Christer Asp – grundare av True Life.

Vår vision
Är att nå ut till så många människor som möjligt och utbilda och förse dem med de bästa produkterna till ett bra pris för att de skall må så bra det bara går.